DUYURU (Yurt Başvuruları)

04 Ağustos 2022
T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından her yıl alınmakta olan yükseköğrenim öğrencilerinin yurt başvuruları ve başvuruların değerlendirilmesine ilişkin işlemler, 2022-2023 akademik yılı itibarıyla YÖKSİS üzerinden alınacak veriler doğrultusunda gerçekleştirilecektir.
YÖKSİS üzerinde bilgisi bulunmayan öğrenciler yurt başvurusunda bulunamayacaklardır. Başvuru öğrenci tarafından tamamlanmış olsa bile değerlendirme aşamasında öğrenim bilgileri YÖKSİS üzerinden doğrulanamayan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
Bu çerçevede, Üniversitemizde yükseköğrenim gören öğrencilerin öğrenim bilgileri ile üniversitemizin yükseköğretim programlarının sınıf, il, ilçe ve hazırlık bilgilerinin YÖKSİS ortamında sürekli olarak güncel tutulması gerekmektedir.
Yurt başvurusu esnasında öğrencilerimizin öğrenim bilgilerine ilişkin sorun yaşamamaları hususunda önemle duyurulur.