ULUSAL STAJ PROGRAMI HK.

05 Haziran 2024 Çarşamba

ULUSAL STAJ PROGRAMI KAPSAMINDA STAJ HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!
  1. Staj yapacağınız tarih aralığında Fakültemizin aktif olarak öğrencisi olmanız gerekmektedir
  2. Staj yapacak öğrencilerimizn staja başlamadan Fakültemiz mutemetlik birimine ekte bulunan staj dilekçesini elden teslim etmeleri  e-devlet üzerinden alacakları provizyon belgelerini 10 Gün önceden Fakültemiz hukuk.fakultesi@ibu.edu.tr  adresine gönderilmesi gerekmektedir.
  3.   Fakültemiz tarafından yapılacak sigorta giriş işlemlerinin başlatılması için; staja kabul alan öğrencilerin ilgili işverenden “Staja Kabul Belgesi” alması ve bu belgeleri Fakültemiz sigorta işlemlerinden sorumlu mutemetlik birimine teslim etmesi gerekmektedir.
  4. Staj hakkı kazanmasına rağmen staj yapmaktan vazgeçen öğrencilerimizin konuyu Dekanlığa bildirmeleri gerekmektedir.
Staja başlamak için doldurulacak dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.