Hukuk Fakültesi Önünde Yeni Peyzaj Çalışması Başlıyor.

02 Ağustos 2024 Cuma

Hukuk Fakültesi Önünde Yeni Peyzaj Çalışması Başlıyor.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Hukuk Fakültesi binası önünde 3000 metrekarelik bir alanı kapsayan yeni bir peyzaj çalışması başlatıyor. Bu projeyle alanın büyük bir kısmı çimlendirilerek, çeşitli bitkilerle süslenecek. Ayrıca, öğrencilerin ve üniversite personelinin dinlenebileceği 5 adet kamelya yerleştirilecek.

Bu yeni düzenlemeyle üniversitemizin öğrencileri ve çalışanları, yeşilliklerle çevrili, huzurlu ve güzel bir alanda vakit geçirme imkânına sahip olacaklar.

Bu önemli projeye katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya, Üniversitemiz Genel Sekreterliğine, Yapı İşleri ve İdari Mali İşler Daire Başkanlıklarına teşekkür ederiz. Üniversitemiz, öğrencilere ve personelimize en iyi ortamı sunmak için çalışmalarına devam etmektedir.