2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HUKUK FAKÜLTESİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ YEDEK LİSTEDEN YERLEŞEN ADAY LİSTESİ (2. Grup)

23 Ağustos 2024 Cuma

T.C.
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Hukuk Fakültesi Dekanlığı

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HUKUK FAKÜLTESİ
KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ YEDEK LİSTEDEN YERLEŞEN ADAY LİSTESİ (2. Grup)

2024-2025 Hukuk Fakültesi Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Hakkı Kazanan Öğrenciler (3.Sınıf)
T.C Kimlik ADI SOYADI       DURUMU
***************** Hatice Kübra KAYA       YEDEK

Kayıt Tarihleri (Yedek):  23 - 27 Eylül 2024
Kayıt Yeri: B.A.İ.B.Ü. Hukuk Fakültesi  (Hukuk Fakültesi Binası – 2. Kat) Gölköy Kampüsü/ Merkez/BOLU

Bilgi için 03742541000 / 7407 nolu telefonlardan  ulaşabilirsiniz.

Öğrenci Kayıt Kabul İşlemi İçin Gerekli Belgeler;

1). Başvuru Dilekçesi için Tıklayınız.

2).T.C Kimlik Kartı veya Nüfus Cüzdanı (Aslı)

3).Öğrenci Belgesi (Islak imzalı veya e-onaylı veya e-devlet barkotlu)

4).Transkript Belgesi  (Islak imzalı veya e-onaylı veya e-devlet barkotlu)

5).Disiplin Durumu Belgesi (Diğer belgelerinde belirtilmemiş ise ıslak imzalı veya e-onaylı)

6).ÖSYS Sınav Sonuç Belgesi (Yerleştiği Üniversiteyi Gösteren)

7). Yatay geçiş yapmasında sakınca yoktur [ilişiği yoktur) onaylı belgenin aslı. (ıslak imzalı veya e-onaylı) (Ayrılacağı Üniversiteden temin edilecek)

8).  II. Öğretimden I.Öğretime Geçiş için %10 Başarı  Belgesi  (Onaylı)
Not: Kayıtlar şahsen yapılacak olup, eksik ya da onaysız (Islak imzalı, e-onaylı yada e-devlet barkotlu olmalı) evrakı olanların kayıtları yapılmayacaktır.